Contact gegevens:

Pilotfarm
Molenakkers 14
5721 WR Asten
Telefoon:    +31-(0)493 440470
Mobiel    :    +31-(0)653 380434
E-mail     :    info@pilotfarm.nl
Algemene voorwaarden


Wij verzorgen onder andere:

-    Begeleiding van exceptionele transporten

-    Het aanvragen van ontheffingen voor geheel Europa

-    Route verkenningen in geheel Europa

-    Bemiddeling met politiediensten


Over Pilotfarm:

We zijn in 1995 gestart met het begeleiden van uitzonderlijke transporten onder de naam Bouw Transportbegeleiding. De naam is gewijzigd in  Pilotfarm door het internationale karakter van onze werkzaamheden en de internationale  cliŽntŤle. Gezien het feit dat een goede service geven en de goedkoopste zijn niet samengaan, is ons streven dan ook niet de goedkoopste zijn, maar we proberen wel de beste te zijn. Onze werkzaamheden bestaan uit de routeverkenning en het verzorgen van de juiste ontheffing bij een uitzonderlijk transport, en het verzorgen van de begeleiding. Het betreft zowel de politie als de particuliere begeleiding. We hebben ook verschillende begeleiders die goed raad weten met de handbesturing van de trailer.

In Duitsland hebben we de mogelijkheid om met Duitse collega’s te werken in de streek waar de begeleiding gedaan dient te worden. Wanneer de opdrachtgever een voorkeur heeft voor een nederlandse begeleider  in Duitsland is dit ook geen probleem. Dit geld ook voor Frankrijk, ook hier kan uit prijsoverweging gekozen worden voor een franse begeleider, echter er bestaat ook de mogelijkheid te kiezen voor een Nederlanse begeleider die vloeiend  de franse taal beheerst. Ook de ontheffingen voor uitzonderlijke transporten in het buitenland uitgezonderd BelgiŽ en Duitsland worden  veelal in overleg gedaan met collega’s ter plaatse. Dit geeft een  grotere waarborg voor betere kwaliteit.

Pilotfarm is betreffende begeleiding en ontheffing Uitzonderlijk Transport een onpartijdig bedrijf wat geen enkele binding heeft met een transportbedrijf, en waar de privacy van de klant hoog in het vaandel staat. Het verleden heeft geleerd dat vertrouwen zeer belangrijk is. Wanneer het vertrouwen bij beide partijen aanwezig is, zijn wij ervan overtuigd dat een prettige samenwerking mogelijk is.

De firma Pilotfarm heeft de laatste jaren heel wat ervaring opgedaan, een paar voorbeelden zijn als volgt. In 1998 hebben we het transport van een 300 tal oude biertanks begeleidt van Krombach naar Antwerpen haven 33 mtr lang en 4.15 mtr doorsnede. Ook hebben we de capsules van ’s werelds grootste reuzenrad in Londen verzorgd. Deze capsules zijn van ItaliŽ naar Londen getransporteerd, het gedeelte vanaf frankrijk is door Pilotfarm verzorgd. Jammer genoeg is het reuzenrad niet met de Milleniumwissel gaan draaien.  De oorzaak was niet dat het rad niet  gereed was, maar de keuringen waren niet allemaal verricht, en volgens de deskundigen was het rad niet veilig.

Ook projecten als de Ridderster in Rotterdam (het mooie kunstwerk wanneer men vanaf Dordrecht via de A16 Rotterdams grondgebied binnekomt, 3 verdiepingen verkeer) is door Pilotfarm begeleidt. Evenzoals het project van de nieuwe metro in Schiedam. Het betreft hier een 360 tal transporten van tussen de dertig en vijfenveertig meter lang en tussen de honderd en honderdzessentachtig ton zwaar! Deze klus is inmiddels ook afgerond.

Ook hebben we de begeleiding van het oefenvliegtuig van luchthaven Schiphol verzorgd. De delen zijn getransporteerd van Engeland naar Nederland door Faassen Transport uit Venlo. Op dit moment loopt het project Vaanplein bij Rotterdam. Ook hier worden vele honderden balken aangevoerd vanaf Spanbeton Koudekerk en Betonson in Son. Tussen deze extreme projecten lopen nog tal van andere minder extreme- maar daarom niet minder uitdagende opdrachten.


Vacatures:

Wij zijn op zoek naar Verkeersregelaars uitzonderlijk vervoer voor zowel BelgiŽ als Nederland.

Om deze functie uit te kunnen oefenen, wordt van u het volgende verwacht:

U geniet een voorkeur als u

Het betreft begeleidingswerkzaamheden van transporten welke zowel overdag als 's nachts plaatsvinden. Ongeregelde werktijden dus. Meerdere dagen achtereen van huis, komt nauwelijks voor.

Ons werkgebied is vooral

Voor meer informatie kunt u uiteraard op onze site kijken, of vrijblijvend contact met ons opnemen via ons telefoonnummer:
+31 (0)493-440470